More Website Templates at TemplateMonster.com!

Podrška korisnicima - CSS

Opis:

Sistem čini računarski centar za dopunske informacije i radne stanice - pultevi za pristup građana informacionom sistemu.

Funkcionalne osobine:

Sistem daje dopunske informacije građanima o radu službe, izgled i formu dokumenata potrebnih za službeno obraćanje, prikaze raznih postupaka, posebne informacije. Takođe, prijem upita i zahteva opšteg tipa i njihova trijaža i preusmeravanje u odgovarajuće službe. Takođe daje uvid u lokaciju određenih službi, telefone za rad sa strankama, radno vreme i ostale dopunske informacije

Tehničke osobine sistema:

Centar je računarski i komunikacioni sistem koji obezbeđuje raznovrstan pristup iz službenih prostorija preko radnih stanica, od kuće preko personalnih računara neposrednim zvanjem ili preko globalne internet mreže. Radne stanice za pristup građana su robusni uređaji smešteni u službenim prostorima - holovima. Obezbeđuju krajnje jednostavan pristup putem dijaloga i izbora preko namenske ručice (joy-stick). Programska podrška je multi jezička i daje informacije na svim jezicima koji se govore u zemlji i glavnim svetskim jezičkim grupama.

Eksploatacija sistema:

Sistem pre svega daje sve potrebne informacije o radu službe. Građanin pristupa računarskoj radnoj stanici - pultu. Koristeći ručicu i slušajući instrukcije računara prolazi kroz sistem pretrage koji ga neposredno vodi do željene informacije. U posebnim slučajevima on unosi lične podatke putem virtualne tastature koja se vidi na ekranu.

css